Ρόουντ Άιλαντ

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ρόουντ Άιλαντ

Ακίνητα προς πώληση στο Ρόουντ Άιλαντ

Το Rhode Island βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγγλίας και η πρωτεύουσά του είναι η Providence.

Συνορεύει στα βόρεια και ανατολικά με τη Μασαχουσέτη, δυτικά με το Κοννέκτικατ και νότια με το Ρόουντ Άιλαντ ή τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η μέση αξία ενός ακινήτου προς πώληση στο Rhode Island αυξήθηκε κατά 8,5% το τελευταίο έτος και αναμένεται να αυξηθεί κατά 7,2% μέχρι το επόμενο έτος.

Το Rhode Island είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των κατοίκων των γειτονικών κρατών. Το ιστορικό Newport, που βρίσκεται στο νησί Aquidneck στον όμορφο κόλπο Narragansett, φημίζεται για τα υπέροχα αρχοντικά του που χτίστηκαν το 1800 ως «καλοκαιρινές εξοχικές κατοικίες» από τους Vanderbilt, Astor και άλλες πλούσιες βιομηχανικές οικογένειες στα βορειοανατολικά.

Η Providence είναι επίσης γνωστή για το γεγονός ότι έχει το μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων ντόνατς στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 50 σημείων Dunkin Donuts σε όλη την πόλη.

Το Ρόουντ Άιλαντ είναι ένα μικρό κράτος που αντιμετωπίζει κάποια δυναμική της αγοράς, όπως οι ανερχόμενες μητροπολιτικές αγορές όπως η Βοστώνη και η Νέα Υόρκη. Ενώ οι πωλήσεις ακινήτων προς πώληση στο Ρόουντ Άιλαντ αυξήθηκαν για πέμπτο συνεχές έτος το 2017, με αύξηση κατά 6% των μέσων τιμών, παραμένει μια μεγάλη έλλειψη αποθέματος.

Η αγορά ακινήτων της Ρόουντ Αϊλαντ χαρακτηρίζεται από έλλειψη οικονομικής προσβασιμότητας και μεγαλύτερη ζήτηση από την προσφορά. Τα ακίνητα για πώληση στο Ρόουντ Άιλαντ είναι 4,1 φορές υψηλότερα από το μέσο εισόδημα, ενώ είναι μόνο 3,6 φορές υψηλότερα σε εθνικό επίπεδο.

Τα 5 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Ρόουντ Άιλαντ με τα καλύτερα ποσοστά εκτίμησης κατοικίας είναι:

Ashaway που είναι ένα μη ενσωματωμένο χωριό στην πόλη Hopkinton. Η κοινότητα φιλοξενεί εξαιρετικά σχολεία.

Hope Valley που είναι ένα χωριό στην πόλη Hopkinton.

Greenville είναι ένα χωριό στην πόλη Smithfield, μέρος της περιοχής του μετρό Providence, ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος όπου ψάχνει για ακίνητο προς πώληση στο Ρόουντ Άιλαντ.
Το Kingston είναι ένα χωριό στα νότια του Kingstown και είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κοινότητες στο κράτος και το Westerly, μια κοινότητα παραθαλάσσιας στην νότια όχθη του Ρόουντ Άιλαντ.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB